5 joburi part-time pentru posesorii de masini

Category: Part Time
(Nu există încă evaluări)
ce joburi part-time gasesti daca ai masina

Cauti o modalitate de a castiga bani in plus? Poate vrei sa economisesti sau poate ai nevoie sa acoperi cateva cheltuieli in plus. Ca sa iti acoperi nevoile financiare, daca ai masina si iti place sa sofezi, poti alege oricand din locurile de munca de mai jos. Descopera ce joburi part-time gasesti daca ai masina , sa iti suplimentezi veniturile.

Nu vei avea un job monoton. Nu vei fi intr-un mediu de lucru tipic. Vei avea un program flexibil si iti vei completa veniturile. Vei conduce o mare parte din zi. Iata ce locuri de munca part-time gasesti daca ai masina.

Descopera ce joburi part-time gasesti daca ai masina

Sofer de taxi

Ce joburi part-time gasesti daca ai permis si vrei sa conduci pentru extra venituri? Poti fi sofer de taxi. Iti vei alege intervalul orar de munca si nu vei avea un sef catre care sa raportezi. Asigura-te ca iti iei licenta si ca alegi asigurarile specifice pentru masina ta.

Sofer pentru Uber, Bolt sau Yango

La ora actuala sunt multe locuri de munca pentru soferi. Atat la companiile de taxi din Romania cat si la serviciile Uber, Bolt sau Yango. Daca nu iti place ideea de a fi taximetrist, poti lua in considerare aceste variante. La fel vei conduce oamenii si la fel iti vei alege orarul de munca.

Transforma-ti masina intr-o reclama umblatoare!

Ce joburi part-time gasesti daca ai masina? Unele dintre ele nici macar nu necesita sa faci tu ceva. Exista companii care te vor plati sa iti colantezi masina cu reclame si ele te vor plati pentru asta. “Munca” ta va fi sa faci advertising pentru companiile respective oriunde conduci masina. De obicei plata este lunara si variaza in functie de unde conduci, ce masina ai, cat vei pastra colantarea pe masina. Si in timpul acesta poti chiar sa iti iei inca un part time job.

Lucreaza pentru serviciile de livrare

Sunt multe locuri de munca cu jumatate de norma in piata de delivery in Romania. Acest segment a luat amploare si continua sa creasca in marile orase. De la livrator pentru o anumita companie alimentara pana la livrator la companiile ce se ocupa doar cu delivery, ai de unde alege! In aceasta nisa sunt multe joburi pentru posesorii de masina si de bicicleta sau motocicleta. De asemenea, exista astfel de pozitii part-time si pentru curieri: tu alegi ce vrei sa livrezi.

Ofera servicii de carpooling

Usor-usor ia amploare si la noi serviciul de carpooling. Daca cauti joburi part-time pentru posesorii de masini si esti genul de deschizator de drumuri, iata o varianta! E perfect pentru tinerii studenti care nu au masina, pentru cei ce fac naveta si pentru parintii ce stau acasa si nu vor sa se enerveze in trafic. De obicei, ei apeleaza la astfel de servicii.

Foto: Freepik