Team Building-ul in aer liber si productivitatea

(Nu există încă evaluări)
teambuilding in aer liber

Orice organizatie este alcatuita din mai multe grupuri si echipe. Aceste departamente trebuie sa functioneze bine intre ele dar si intre indivizii ce le formeaza. De aceea teambuildingul este o modalitate buna de a suda echipele. Iar un teambuilding in aer liber are si mai multe avantaje!

Care sunt avantajele unui teambuilding in aer liber?

Activitatile ce se concentreaza pe colaborarea dintre colegi au multe avantaje. Mai ales atunci cand vorbim despre beneficiile unui teambuilding in aer liber. Acestea sunt:

Teambuildingul creste productivitatea

Cresterea productivitatii se intampla pentru ca toate jocurile se joaca in echipe si angajatii vor invata sa lucreze eficient. Ei vor invata si cum se delege task-uri individuale in functie de calitatile si abilitatile fiecarui membru. Astfel, sarcinile nu se vor repeta, timpul de munca se va scurta, si performantele la job vor creste.

Imbunatatirea motivatiei echipelor

De ce sa faci teambuilding in aer liber? Pentru ca astfel vei creste si motivatia angajatilor tai. Pe masura ce vor atinge provocarile din teambuilding, membrii echipelor vor deveni mai increzatori si motivati. Se vor simti apreciati si importanti si vor dezvolta increderea in colegi. Deci vor lucra mai bine impreuna.

Dezvoltarea capacitatii de a rezolva probleme

Un teambuilding in aer liber ajuta si la dezvoltarea abilitatilor de a gasi solutii optime rapid. Se dezvolta gandirea critica si capacitatea de a gasi solutii. Jocuri, intrebari, chestionare, evenimente, toate ajuta la cresterea performantei la birou. Si mai ales la gasirea solutiilor, atat individuale, cat si ca echipe.

Cresterea creativitatii

 Teambuildingul creste eficienta dar si creativitatea. Participantii vor gasi alte modalitati de a gandi, departe de mediul stresant de la job. In plus vor avea resurse limitate si vor fi nevoiti sa se adapteze.

Alege un teambuilding in aer liber pentru cresterea productivitatii!

Beneficiile unui teambuilding sunt pe termen lung. In primul rand angajatul primeste mesajul ca tu, angajatorul, esti dispus sa investesti in ei si in succesul lor. Deci vor fi mai motivati, mai productivi. Dar sunt atatea alte elemente ce duc la cresterea productivitatii in urma unui teambuilding.

Un teambuilding in aer liber releva potentialul ascuns al angajatilor

Se promoveaza autenticitatea si se descopera noi talente. In plus, se promoveaza diversitatea ca roluri in echipa. Productivitatea creste pentru ca fiecare membru devine mai increzator in fortele proprii si va invata sa lucreze bine in echipa.

Un teambuilding creste productivitatea aducand experiente benefice impreuna

Cu fiecare solutionare din teambuilding creste si stima de sine a angajatului. In plus barierele dintre oameni se rup si oamenii sunt incurajati sa interactioneze.

Va imbunatati comunicarea, deci si workflowul

Angajatii isi vor aloca roluri in echipa

De ce sa faci teambuilding in aer liber? Pentru ca sunt mai multe provocari! Si pentru ca o data cu ele angajatii isi vor asuma alte roluri in echipa. Poate vei descoperi ca un angajat are abilitati de lider iar un altul este mai bun la a comunica.

Teambuildingul dezvolta noi abilitati ce vor folosi la job

Angajatii vor lucra mai bine in echipa, deci mai eficient

Productivitatea creste si pentru ca in teambuilding angajatii invata sa relationeze, avand totusi stiluri de comunicare diferite. Vor primi aceleasi informatii pentru a rezolva task-ul si colaborand vor gasi solutiile. In plus, va creste increderea intre colegi si deci, si siguranta si eficienta la job.

Angajatii isi vor oferi suport reciproc pentru a atinge scopurile

Va creste inovatia

Fiecare om aduce o valoare si un set de cunostinte si informatii. Astfel, problemele se vor rezolva intr-un mod holistic. In plus, vor fi brainstorminguri si multe discutii care vor ajuta la gasirea unor solutii creative, altfel.

Se va maximiza profitabilitatea cu un teambuilding in aer liber

In astfel de activitati angajatii isi regasesc puterile si abilitatile si devin mai rezilienti la schimbare. Vor simti apartenenta si echipa va fi focusata pe misiune. Apoi, angajatii vor invata sa se descurce cu resursele avute, deci stresul va scadea si profitabilitatea va creste.

Foto: freepik